Učitavanje sajta

Saopštenja

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Izetbegović: Zahvaljujući SDA, Bošnjaci su se izborili za fizički opstanak i poziciju nezaobilaznog političkog faktora u cijelom regionu

Godišnjicu osnivanja SDA Sandžaka, rukovodstvu, članovima i simpatizerima čestitao je Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije. Čestitku prenosimo u cjelosti:

Detaljnije
Osman Nuri: Čestitam vam 33. godišnjicu stranke - Obilaskom Istanbula tokom cijelog izbornog procesa napravili ste divan rad

Čestitku u ime AK partije povodom 33 godine od osnivanja SDA Sandžaka uputio je Osman Nuri KABAKTEPE član Predsjedništva i predsjednik AK partije za Grad Istanbul. Čestiku prenosimo u cjelosti:

Detaljnije
Kurti: SDA je uspostavila ćelije današnje bosanske države i politički pluralizam unutar i izvan Bosne

Premijer Vlade Kosova i predsjednik Pokreta „Samoopredjeljenje“ Albin Kurti uputio je čestitku povodom 33 godine od osnivanja SDA Sandžaka. Čestitku objavljenu na službenom sajtu Vlade Republike Kosovo prenosimo u cjelosti:

Detaljnije
33 godine borbe za slobodu

Stranka demokratske akcije Sandžaka Posebnom sjednicom Glavnog odbora održanom u Novom Pazaru obilježila je danas 33 godine postojanja i rada.

Detaljnije
Posjeta ambasadoru Republike Turske

Predsjednik SDA Sandžaka dr. Sulejman Ugljanin sa saradnicima sastao se danas u Beogradu sa ambasadorom Turske NJ.E. Hami Aksojem.

Detaljnije
15. JULI – DAN DEMOKRATIJE I NACIONALNOG JEDINSTVA

Povodom obilježavanja 15.jula - Dana demokratije i nacionalnog jedinstva, Generalni konzulat Republike Turske je organizovao niz događaja u Sandžaku, a sinoć je u Kulturnom centru u Novom Pazaru tim povodom organizovana završna manifestacija.

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP