https://www.traditionrolex.com/37https://www.traditionrolex.com/37 Stavovi Stranke - članci - SDA Sandžaka
Učitavanje sajta

Stavovi Stranke

Vijesti Stranke Demokratske Akcije Sandžaka

Emisija Novi dan na TV N1- gost Dr. Sulejman Ugljanin, srijeda 06.04.2016. u 08:00h

Predsjednik i nosilac liste SDA Sandžaka Dr. Sulejman Ugljanin gostovaće sutra u emisiji „Novi dan“na Televiziji N1 sa početkom u 08:00h.

Detaljnije
Kontinuirano zastrašivanje Bošnjaka u predizbornoj kampanji

Gostujući na televijiziji N1 u emisiji “Novi dan” autorke i voditeljke Minje Miletić, Predsjednik SDA Sandžaka Dr. Sulejman Ugljanin obrazlažući odluku Bošnjačkog nacionalnog vijeća da od međunarodnih institucija zatraži zaštitu za Bošnjake u Srbiji govorio je o problemima i neriješenim pitanjima sa kojima se susreću pripadnici bošnjačkog naroda. On je tom prilikom naveo konkretne činjenice i slučajeve koje je Vlada izbacila iz Akcionog plana za manjine.

Detaljnije
Predstavljanje izborne liste „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin, nedelja, 17 april u 20:45 časova, RTS 2

Predsjednik Stranke i nosilac liste „SDA Sandžaka - Dr. Sulejman Ugljanin“ gostovaće sutra (nedelja,17 april) na drugom kanalu Radio televizije Srbije sa početkom u 20:45 časova.

Detaljnije
Predizborni skup u Novom Pazaru za pamćenje

Pod izbornim sloganom „Jedinstvo-snaga Bošnjaka“ i pred prepunim gradskim šetalištem u Novom Pazaru održan je centralni predizborni skup Lista „SDA Sandžaka-Dr. Sulejman Ugljanin“.

Detaljnije
Predsjednik Ugljanin:Bošnjaci pokazali jedinstvo na izborima

Dr Sulejman Ugljanin, predsjednik Stranke i nosilac liste "SDA Sandžaka-Dr. Sulejman Ugljanin" obavio je jutros glasanje na biračkom mjestu 87 u Novom Pazaru.    

Detaljnije
SASTANAK KOORDINACIJE SDA U NOVOM PAZARU

U organizaciji SDA Sandžaka danas je u Novom Pazaru održan sastanak Koordinacije SDA za bivšu Jugoslaviju kojom je predsjedavao Bakir Izetbegović, predsjednik SDA Bosne i Hercegovine. 

Detaljnije
SDA SANDŽAKA OBILJEŽILA VIŠE OD ČETVRT VIJEKA RADA I POSTOJANJA

Povodom obilježavanja 26. godina postojanja i aktivnog djelovanja, SDA Sandžaka je danas u Novom Pazaru održala Svečanu skupštinu. 

Detaljnije
Osuda ubistva Olivera Ivanovića

Stranka demokratske akcije Sandžaka oštro osuđuje ubistvo Olivera Ivanovića, predsjednika Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda".

Detaljnije
28 novembar br. 57
36300 Novi Pazar, Srbija
+(381) 20 313 032
Ponedeljak-Petak 9:00-17:00
[email protected]
Imate sugestiju, pitanje?
TOP
https://www.traditionrolex.com/37